Финансово планиране

Управление на продуктите​

Ако ползвате или планирате да ползвате финансов продукт като кредит, лизинг, застраховка, инвестиция, пенсионно или здравно осигуряване, е полезно да се срещнете с наш консултант. Можете да заявите Вашата среща още днес при това напълно безплатно! Ние можем да Ви помогнем да оптимизирате продукта си и да Ви покажем как правилно да го управлявате, за да извлечете най-много ползи.

 

Детски обезпечителни програми

Да осигурим предимство на своето дете е приоритет номер едно, още в момента, в който разберем, че го очакваме да се появи на бял свят. Много родители се чувстват претоварени и несигурни по отношение на това къде и как да започнат процеса на планиране. Поради тази причина е добре да се обърнете към професионалисти. Ще Ви помогнем да създадете и реализирате спестовен план, с който да се чувствате спокойни. Консултациите ни са напълно безплатни.

 

Пенсионно планиране​

Пенсионирането е онзи период от живота, през който трябва да можем да се радваме на постигнатото без никакви грижи. Истината е, че пенсиите от първите два стълба, обаче, няма да надхвърлят 60% от осигурителния ни доход. За да запазим стандарта си на живот и след пенсиониране, разчитаме и на личните си спестявания. Младите хора все по-често са клиентите ни по пенсионно осигуряване. Те си представят не старостта, а свободата да напуснеш работа или просто да бъдеш независим от системата. Екипът ни ще Ви помогне да планирате и този момент правилно!

 

Защитени инвестиции

Позволете на спестяванията си да пораснат. Ще Ви съдействаме за инвестиции във първокласни ценни книжа във водещи международни компании еднократно или на малки месечни вноски. Средствата Ви са защитени от запор, принудително изпълнение или делба при развод. Ползвате данъчни облекчения. Осигуряваме пълна прозрачност и инвестиционен екип, който да се грижи за сигурността и нарастването на парите Ви. На Ваше разположение сме да покажем варианти.

 

Застрахователни продукти

Основен фокус са продуктите подсигуряващи здравето, имуществото и живота на нашите клиенти. Експертите ни консултират при избора на най-подходящите рискови и инвестиционни застраховки за постигане целите на клиента.

За връзка с нас

0888 27 47 47
office@nnfinances.com